MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Kraków. Przy ulicy Grochowej rośnie szkoła dla 670 dzieci

NOWE
Kraków. Przy ulicy Grochowej rośnie szkoła dla 670 dzieci

Dwa kajmany okularowe nowymi domownikami Egzotarium w Sosnowcu! Zobacz zdjęcia

NOWE
Dwa kajmany okularowe nowymi domownikami Egzotarium w Sosnowcu! Zobacz zdjęcia

Polecamy

1200 zł na kolonie dla dziecka. Sprawdź, kto skorzysta

1200 zł na kolonie dla dziecka. Sprawdź, kto skorzysta

W tych klapkach na lato stopa wygląda bosko. Zakochałam się w obuwiu Ewy Wachowicz

W tych klapkach na lato stopa wygląda bosko. Zakochałam się w obuwiu Ewy Wachowicz

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka